Kostenvermindering

Bij veel bedrijven neemt de jaarlijkse inkoop van goederen al snel een kostenaandeel van meer dan 40% in. Met andere woorden: van elke euro gaat er dus 40% naar de leveranciers. De aandacht wordt meestal gericht op de aankoop van goederen of andere primaire zaken. Optimalisatie van de inkoop biedt verschillende mogelijkheden. Het grootse verbeterproject ligt meestal in het initiƫle inkoopproces.

Een eenvoudig begin is het uitvoeren van een inkoopscan. Dit is een snelle en transparante methode om mogelijkheden voor besparingen inzichtelijk te maken welke direct ten goede komen aan het bedrijfsresultaat. Daarnaast is het een goed vertrekpunt voor een verdere verbetering van uw inkoopfunctie. Parallel aan de bovengenoemde aspekten wordt er doorlopend voor gezorgd dat de behaalde resultaten worden geborgd zodat de verbeteringen en besparingen duurzaam van aard zijn.

Neem contact met mij op

Voor al uw vragen of informatieaanvragen ben ik vanzelfsprekend altijd bereikbaar. Stuur mij een e-mail en ik neem contact met u op.

Contact opnemen